lördag 26 juli 2014

roliga händelser...

....Som jag måste dela med mig av! Vi, Barnens farmor och farfar, deras kusin och hans familj och kusinens farmor, farfar, faster, kusinbarn var i malmö och åkte Gokart. Sååå jäkla roligt! Linnea och Lucas var grymma på det. efteråt åkte vi alla hem till Melvin för grillning och bad. alltid lika mysigt att vara hos dem NÅGRA DAGAR åkte vi ner till Sjöbo för att hämta barnens farmor och farfar, sen vidare till Kivik. Först till Brahes för att äta stekt sill, sen till kiviks marknad Massa karuseller för barnen, som de älskar. Jag hittade världens bästa och äkta tröja till Isac, men när vi skulle tillbaka och köpa den, så hade de stängt ståndet Sen körde Jonas och de vidare till Sjöbo för att grilla och jag åkte för att äta en trevlig tre- rätters middag med goda vänner. På fredagen var det dags för Lomma beach. Där husvagnade barnens kusin, melvin och hans familj. När vi kom dit vid tre- tiden så gick vi ner till bryggan så de kunde bada. jag hade kjol på mig, så jag kunde gå ner för sista trappsteget på bryggan och stå där. jisses så skönt det var. efteråt blev det korvgrill och pinnbröd och lite rosevin så klart. Såklart hittade jag en hjärte-sten på campingen, den fick Marie Underbara dagar med dessa människor!!!!

2 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha haft några underbara sommardagar♥. Vilken fin tröja, den hade Isac tyckt om, du får satsa på att köpa den nästa år!! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej, vad stark av dig att du skriver och delar med dig om hur det är att leva med fibro. Jag har själv det sedan ett antal år tillbaka så jag förstår hur det är även om man upplever smärta på olika sätt. Jag har precis startat en egen blogg där jag kommer att skriva en del om hur min vardag ser ut.
    /Mvh Madde

    SvaraRadera